Ne kemi për qëllim t’ju ndihmojmë të bëni lëngje më të mira dhe më të shëndetshme

 

Në Hurom, ne vazhdimisht po mendojmë ide të reja për të minimizuar humbjen e vlerave ushqyese për shkak të ekspozimit të nxehtësisë dhe oksidimit, ruajtjen e freskisë së përbërësve dhe për të ndihmuar njerëzit të zbulojnë shijet e të pasura të natyrës.
Teknologjia jonë me shtrydhje të ngadalte është një nga rezultatet e këtyre përpjekjeve.

Krijimi i mundësive të reja me një metodë inovative të shtrydhjes

 

Sekreti i aromës së këndshme të lëngjeve të bëra me lëngjet e Hurom është Teknologjia jonë e zhurmes se ngadalte e shtrydhjes.
Dizenjuar për të minimizuar humbjen e të ushqyerit duke shtypur frutat dhe perimet në presion të lartë dhe shpejtësinë optimale të rrotullimit, Teknologjia jonë e shtrydhjes me zhurme te ngadalte është një version i avancuar i një metode ekzistuese të shtrydhjes. Jo vetëm që është i përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur, kjo teknologji është çelësi për të bërë lëngje me cilësi më të lartë. E pajisur me teknologjinë me zhurem te ulet, shtrydheset tona ju lejojnë të prodhoni lëngje nga pemët, perimet, madje edhe arra, duke vënë çdo ditë lëngjet e cilesise se pare në tavolinën tuaj.

Shperbeni prodhimet e natyres!

Çeliku është çelësi për të minimizuar humbjet e lëndëve ushqyese për shkak të ekspozimit ndaj oksigjenit dhe nxehtësisë fërkuese, pasi ajo i lejon shtrydhësit të vegjël që të shtypin në mënyrë efektive përbërësit me shpejtësi të ulët rrotulluese.

Filtroni papastërtitë!

Filtri heq grimcat e ngurta nga lëngu, duke përmirësuar strukturën e saj dhe duke lehtësuar thithjen e ushqyesve në trup..

Përzierja e ngjyrave të natyrës!

Furça tjerrëse përzien tërësisht ushqyesit nga fruta dhe perime të ndryshme, duke pasuruar aromën dhe shijen e lëngut.

01.Teknologjia-Auger

Shkenca e ruajtjes së lëndës ushqyese

 

Përbërësit me lëngje me shpejtësi të lartë rrotulluese, duke filluar nga disa mijëra në dhjetëra mijëra rrotulla për minutë, mund të rezultojnë në shpejtësi të përshpejtuar të oksidimit. Dhe varësisht nga gjatësia e saj, centrifuga lejon sasi të ndryshme të oksigjenit për të hyrë në shtrydhëse frutash dhe të bëjë kontakt me përbërësit. Presioni i lartë i prodhuar nga centrifuga nuk mjafton për të garantuar prodhimin e lëngut me cilësi të lartë; Lëngu i ngushtë mirë kërkon disa shkenca. Mbulesa që përdoret në shtrydheset me zhurem të ngadaltë të Hurom është bërë nga një plastike e fortë e quajtur polieterimid (PEI), e cila është ideale për përdorim në mjedise me presion të lartë. Duke rrotulluar në 43 rpms, Auger jonë PEI minimizon oksidimin, duke maksimizuar përmbajtjen lëndë ushqyese të lëngjeve që prodhon.

02. Teknologjia- sitë e hollë

Sita e filtrit përcakton performancën e përgjithshme të shtrydhësit të vegjël

 

Përmban një rrjetë rrjetë prej 0,3 mm, e cila në mënyrë efektive filtron pothuajse të gjitha grimcat e ngurta për të krijuar lëngje me cilësi të butë dhe të butë. Madhësia e jashtme dhe e brendshme e sites se holle janë të ndryshme, gjë që lehtëson procesin e tendosjes kur lëngu kalon nëpër rrjetë gjobë.
Gjithashtu është bërë me polietere të qëndrueshme (PEI) dhe çelik inox me rezistencë të lartë, duke e lejuar atë të përballojë në mënyrë efektive presionet e larta brenda dhomës.

03. Teknologjia – Furça rrotulluese

Furça rrotulluese: përzierjen e ngjyrave të natyrës

Furça rrotulluese i përzihet tërësisht të gjithë përbërësit e frutave dhe perimeve të ndryshme, duke e bërë cilësi të lëngjeve më të njëtrajtshme dhe të bute dhe duke rritur aromën dhe shijen e saj natyrale.

04. Teknologjia – Leva e Kontrollit

Një ide e re: te shtrydhesh leng bëhet më e lehtë me një levë kontrolli

Me levën e kontrollit, mund të rregulloni gjerësinë e daljes së pulpës dhe të vendosni presionin brenda dhomës sipas llojit dhe freskisë së përbërësve.
Duke ju lejuar të rregulloni cilësimet për të akomoduar lloje të ndryshme përbërësish, niveli i kontrollit ju lejon të bëni lëng me cilësi që keni dashur gjithmonë.

05. Teknologji – mbajtesja e lengut

Kapaku i lëngut: një lehtësi shtesë

Mbajtja e kupës së lëngjeve të mbyllur ndërkohë që lëngu rrit qarkullimin e përbërësve të ngurtë dhe të lëngshëm të përbërësve, duke e bërë cilësinë e lëngjeve rezultuese më të njëtrajtshme dhe duke rritur shijen e saj natyrale.
Kapaku i lëngut gjithashtu bën të mundur krijimin e një shumëllojshmëri të pijeve të tjera, të tilla si lëngje multi-përbërës, qumësht soje dhe smoothies.

06. Teknologji – Motor

Një motor me përparësi të avancuar AC që është i qetë por i fortë

Motor i rrymës së alternuar të Hurom (AC) është i njohur për nivelet e ulëta të zhurmës dhe dridhjes, duke ju lejuar të bëni lëng në një mjedis pa zhurmë.
Një tjetër gjë për të cilën dihet është qëndrueshmëria e saj e lartë, e cila siguron jetëgjatësinë e gjatë të lëngjeve të Hurom.