Shkenca e lëngjeve

 

Teknologjia e shtrydhjes me shpejtesi te ngadalte të Hurom është një metodë  që shtrydh frutat dhe perimet e freskëta ngadalë në presion të lartë. Kjo teknikë e përparuar e shtrydhjes përdor një kombinim të teknologjive të shtrydhjes, filtrimit dhe përzierjes për të prodhuar lëngje me cilësi të lartë. Shtrydhëset e frutave dhe perimeve me shpejtesi te ulet janë të dizajnuara për të ruajtur shijet dhe aromat e frutave dhe perimeve të freskëta duke minimizuar oksidimin dhe ekspozimin e tyre ndaj nxehtësisë së prodhuar nga motorët e shtrydhëses

Diferenca e shtrydhjes me zhurem te ulet

 

Shtrydhjeset tona te ngadalta prodhojnë lëngje të vërtetë, natyralë pa shtuar ujë, akull ose aditivë kimikë.
Shtrydheset  e ngadalta filtrojnë fibrat e pazberthyeshem që shfaqen në ingredientet e përdorur, duke hequr përbërësit e tyre të hidhur. Lëngjet rezultuese janë të pastra dhe kanë një shije të pasur dhe cilësi kadifeje, duke ju lejuar të shijoni shijen e vërtetë .

Njohja Ndërkombëtare e Hurom

 

Reputacioni ynë për përgatitjen e lëngjeve të teknologjisë së lartë ka qenë në rritje në mbarë botën, me shtrydhesen me shpejtesi te ngadaltë kanë fituar disa çmime të shquara të dizajnit, duke përfshirë Çmimin Red Dot, Çmimin e Dizajnit të Produkteve iF dhe Çmimet Ndërkombëtare të Dizajnit të Ekselencës (IDEA). Teknologjia jonë e patentuar me shpejtesi te ngadalte, e cila përdor një shpuese vertikale, është certifikuar nga mbi 100 institucione, duke dëshmuar aftësitë tona teknike.

Marrja e lëngut është e lehtë

 

Ne kemi qenë në gjendje të krijojmë shtrydhesen që klientët tanë e duan duke përdorur çdo ditë në sajë të kuptimit tonë se lëngu më i mirë është gjithashtu lëng që është i lehtë për t’u bërë. Përveç kësaj, shtrydheset tona janë projektuar për të qenë shume e lehtë për t’u çmontuar, pastruar dhe rimontuar.